Lillemor Karlsson

fredag 11 november 2011

Vilken fantastisk start för EUMA Sweden höstseminarium 2011!

Många kom till Operaterrassen, där seminariet i Stockholm ägde rum, för att mingla och inspireras. Elena Aylott, sammankallande i East, fick oss alla att kännas oss välkomna med råge!


Från vä Elena Aylott, Monica Ohlson, Nina Jansdotter, Else-Britt Lundgren, Adecco: Jessica Sandberg och Elisabet Wachtelius

Nobisgruppen informerad om vad alla deras anläggningar kan erbjuda och bjöd oss sedan på gott tilltugg samt fin avslutning med bubbel och visning av Nobis Hotel vid Norrmalmstorg.Från Adecco ser man att behovet av assistenter på ledningsnivå finns och en trend är att företag hyr in för kortare eller längre uppdrag, vilket kan bero på pensionsavgångar och att företagen är osäkra på vilken profil man söker.

Kvällens föreläsare Nina Jansdotter väckte många tankar om hur vi kan stärka vår självkänsla och om vikten av att förstå värdet av ens egna varumärke.

Nina Jansdotter

Nästa stopp för höstseminariet äger rum tisdagen den 15 november i Malmö och därefter torsdagen den 24 november i Göteborg.

En summering av programmet och med reflektioner från samtliga seminariekvällar kommer publiceras på hemsidan längre fram.

Trevlig helg!

Else-Britt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar