Lillemor Karlsson

onsdag 25 januari 2012

Många bäckar små...


Året har börjat bra med många olika aktiviteter och projekt!

Jag och Lillemor Karlsson, vice ordförande deltog på EUMA East första aktivitet för året som är steg 1 på deras tema för våren "How to remain super-professional". Kvällen gick i hälsans tecken och vi fick bl a veta varför Radisson Blu satsar på Brainfood av hotel Royal Vikings VD Pia Djupmark. Jag blev såld på idé och om att äta nyttigare för att behålla kreativiteten och uppmärksamheten över dagen. Trevligt att se så många nya medlemmar på aktiviteteten!

Lillemor Karlsson, vice ordförande

Nytt mentorprojekt startas och vi hoppas på många deltagare från respektive region. Information och anmälan hittar du på hemsidan http://www.euma-sweden.se/. EUMA har genomfört flera mentorprojekt och två av dessa finns som DS artiklar. Den ena artikeln är från det senaste 2009 med Eva Borg och Lillemor Karlsson och den andra är från 2004 med Brittmarie Urve och mig själv. För egen del har det betytt mycket att delta i mentorprojekt - att få dela tankar och idéer med en kollega är utvecklande.

DU har väl nominerat någon kollega som du tycker är värd Office Professional Award 2012. Om inte så är sista nomineringsdag 27 JANUARI! Information och nominering hittar du på http://www.opd.se/.



"Join the future - why not?" är rubriken för EUMA Sweden seminarium den 16 mars i Malmö. Jag ser verkligen fram emot att delta på seminariet och på det efterföljande årsmötet 17 mars. Vi i styrelsen hoppas att få träffa just dig dessa dagar! Sista anmälningsdagen är 10 februari. All information och anmälan finner du på hemsidan http://www.euma-sweden.se/

Varma hälsningar
Else-Britt

1 kommentar: