Lillemor Karlsson

tisdag 21 augusti 2012

Välkommen tillbaka till 2:a halvlek!

Efter en ljuvlig sommar och ett spektakulärt OS är vi tillbaka vid våra skrivbord.
Hur var det med din semester-disciplin i år? 
Var du inne och läste arbetsmail under regniga dagar eller du tillät dig att verkligen ha semester på heltid?  
Jag måste erkänna att detta var min första semester som jag verkligen kopplade bort mitt arbete och endast ögnade igenom mailen under sista lediga veckan.  Vi har ju alla olika inställning till vad som känns bäst och lugnast för att sedan få koppla av igen.

Lugnt lär det dock inte bli i EUMA under hösten ...men givande!
Vi har otroligt många inspirerande medlemsmöten som är inplanerade i våra regioner. Allt för att du som medlem skall stimuleras till utveckling både i yrkeslivet och personligen. Kom ihåg att se på övriga regioners utbud om du är på resande fot i vårt avlånga land.

Andra godbitar under hösten:
·         Mentorskapsprojekt fortsätter med rekordstort antal deltagare.
·         Det europeiska årsmötet är förlagt till Reykjavik i september, dit ett 10tal medlemmar från Sverige redan är anmälda.
·         Matnyttigt höstseminarium i oktober i både Sthlm, Gbg och Malmö, dit vi alla uppmanas att bjuda in potentiella nya medlemmar.

Dessutom arrangerar vår samarbetspartner, Företagsuniversitetet,  Office Proffessional Award i början av nästa år och där EUMA är medarrangör. Två fina utmärkelser finns att föräras nominerad assistent/sekreterare/administratör.

Med inspirationen på topp och en välplanerad kalender så ses vi under många tillfällen i höst !

Bästa hej
/Lillemor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar